Tips: Hur framgånsrika CFD traders tänker och handlar

| maj 18, 2010

1. En gemensam egenskap hos framgångsrika CFD handlare är att de alla håller sig till en strategi för att ta hem vinster och samtidigt begränsa förlusterna. Dessa CFD investerare ser förluster som en utgift för affärsverksamheten och föredrar att ta ett antal mindre förluster än att hålla en position öppen i hopp om en återhämtning. På det sättet finns det alltid kontroll över baksidan av varje transaktion.

2. Varje strategi fungerar inte för alla. Den psykologiska barriären för handel det mörka området och det svåraste att träna. Ett knep är att inte titta på kapitalet när de är i handel.

3. Straffa inte dig själv när du gör fel. Det är inte bara negativt i sig, utan det kommer även att påverka ditt självförtroende för framtida affärer. Försök inte omedelbart finna vad som gick fel efter en förlust. Det är bättre att reflektera över detta en stund senare.

4. Att ha en positiv inställning och en rimlig förmåga att hantera siffror hjälper definitivt. Detta låter dig att fatta beslut rationellt och kunna dra nytta av marknadens normala rörelser.

5. Det finns ingen genväg till att bli en framgångsrik trader och de bästa handlarna gör fortfarande misstag. Det viktigaste är att ta lärdom av dem. Bästa sättet att påskynda inlärningsprocessen är att hitta en bra trader som är villig visa vägen och att handla med honom 24 / 7. En mer realistisk väg är att lära sig av sina misstag och inte upprepa dem. Kom ihåg att år 2008 var det många traders som förlorade ALLT när den globala marknaden föll. Framgångsrika traders aldrig sluta lära!

6. Förutom att läsa böcker är även kunskap från att tyda diagram, teknisk analys och fundamental analys också till hjälp men i slutändan är nyckeln till framgång förmågan att kontrollera dina känslor istället för att låta känslor styra dig. Detta tar tid att utveckla och beror på vad sorts person du är till att börja med.

Etiketter: , , , , , , , , , ,

Kategori: Artiklar

Skribenten (alla inlägg)

Redaktionen består av professionella placerare som varje dag lever med marknaderna och deras svängningar.

Kommentarfunktionen är stängd

Prenumerera på nyhetsbrev

Välj nyhetsbrev